'Hain örgütün adı partimiz ile asla yan yana anılmamıştır'

MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, 15 Temmuz dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Başkan Demirezen mesajında, 'Tam 8 sene önce Türk Milleti yine tek yumruk olmuş, hainler bozguna uğramıştır.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Hain örgütün adı partimiz ile asla yan yana anılmamıştır'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla MHP İl Başkanı Seyit Demirezen bir mesaj paylaştı. Başkan Demirezen mesajında şu ifadeleri kullandı;
“Şanlı tarihi asırlar öncesine dayanan büyük Türk Milleti, önemli yollar ve dönemeçler kat etmiştir. Bu yoldaki önemli tarihlerden biri de 15 Temmuz hain darbe girişimidir. Fetullahçı Terör Örgütü’nün asker, polis üniformalı militanlarının harekete geçmesiyle tam 8 sene önce Türk Milleti yine tek yumruk olmuş, hainler bozguna uğramıştır. 

Elebaşı ABD’de bulunan bu örgüt hiçbir zaman yerli ve milli olmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ve saygıdeğer liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in engin öngörüsü sayesinde bu hain örgütün adı partimiz ile asla yan yana anılmamıştır. Aynı inanç ve iradeyle partimizin FETÖ ile mücadelesi sürmektedir. 

Politikalarının eksenine Ankara’yı oturtan partimiz, Türk’ün ve Türklüğün bekası için FETÖ, PKK ve türevlerine inat tüm ülküdaşlarımızla dimdik ayaktadır. 15 Temmuz benzeri tüm ihanet girişimlerine karşı her zaman ayakta ve hazırız. Tüm kadrolarımızla ‘Türk Asrı’ olan 21. yüzyılda Türklüğün ve Türk Devleti’nin huzuru ve ebediyete kadar yaşaması için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. 
Cumhur İttifakı’nın tesisi ile Türkiye’nin egemenlik haklarının müdafaası ve yurtdışı arenada söz sahibi olduğu herkes tarafından görülmektedir. Yine aynı azimle Cumhur İttifakı FETÖ gibi tüm terör örgütlerine karşı tek yumruk olarak hareket etmektedir.

Haine karşı daima birlik olan aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyor, bağımsızlığımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyorum.”