Hafta sonu ücretsiz seferler başlıyor

Kayseri'nin en çok talep gören yerlerinden birisi olan İncesu Marina için belediye tarafından ücretsiz seferler başladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Hafta sonu ücretsiz seferler başlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin İncesu ilçesinde bulunan marina ve sosyal tesis vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonu şehrin stresinden ve gürültüsünden kaçmak isteyenler için ideal bir adres haline gelen marina yeşili ve maviyi buluşturuyor. 

Doğanın tüm güzelliğini sunduğu marina kent merkezine 39 kilometre uzaklıkta bulunuyor.  Kapalı ve açık olmak üzere iki restoran, oyun alanları, amatör balıkçılar için olta balıkçılık alanı ve mesire alanı gibi birçok yer bulunuyor. Adeta açık hava müzesi olan Kayseri’de ilçede bu alan yoğun ilgi görüyor. Yılın her mevsimi açık olan ve alandaki sosyal tesisler vatandaşlara Kayseri’nin enfes lezzetlerini de sunuyor. 

Yoğun talep gören bu adres için ise belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından aydınlatma, kamelya ve parke çalışmaları sürerken ekipler marina kıyısında bulunan mesire alanı için genişletme çalışmalarına sürüyor. 

Öte yandan İncesu ilçesinde yaşayan ve hafta sonunu marinada değerlendirmek isteyenler için ise belediye harekete geçti. Hafta sonu ilçe merkezinden marinaya ücretsiz seferler başlıyor. Bu çerçevede İncesu Meydan’dan saat 10.00-14.00 saatlerinden marinaya, saat 12.00-16.00’da ise marinadan İncesu Meydan’a ücretsiz seferler düzenlenecek. 
 

Hafta sonu ücretsiz seferler başlıyor