Hafta içi o saatlere dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri'nin hava tahmin raporunu yayımladı. Kayserilileri bayram tatilinde nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Hafta içi o saatlere dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de haziran ayına girilmesiyle birlikte sıcaklıklar bir anda artış gösterdi. Bunaltıcı sıcaklıkların yaz boyunca etkisini sürdürmesi beklenirken Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü kentte bu hafta içerisinde nasıl bir havanın etkili olacağını açıkladı. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Kayseri’de hafta içi az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Yine en düşük sıcaklığın 14 en yüksek sıcaklığın ise 36 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.  

Sıcaklıkların artış göstereceği Kayseri’de, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. Uyarıda, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi. 

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava durumu: 

Hafta içi o saatlere dikkat!