Hacılarda korkunç iddia!

Hacılarda korkunç iddia. Hacılar Meydan Haber'in iddialarına göre Hacılarda bir Kuran kursu hocası iki öğrencisine şiddet uyguladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Hacılarda korkunç iddia!

Hacılar'da korkunç iddia. Hacılar Meydan Haber'in iddialarına göre Hacılarda bir Kuran kursu hocası iki öğrencisine şiddet uyguladı. Meydan haber konuya ilişkin üç ayrı paylaşım yaptı ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

İşte o paylaşımlarda yer alan ifadeler:

"Hacılarda iddaya göre kuran kursu hocası 2 çocuğu dövmüş ve çocukların kolları kırılmış.
Çocukların aileleri darp raporu almış olay polis ekiplerine geçince bazı kişiler olayın kapanması için çocukların ailelerini ikna etmeye davacı olmamaları için çalışıyorlarmış. Konuyu kimse kapatmaya çalışmasın takipteyiz !!!

Kuran kursunun isminide çocukların döven kişiyide açıklayacağız. (Not kimse bizi haberi kaldırmak için aramasın arayan kişi ve kisileride isim olarak paylaşırız)"

"Kuran kursu olayı ile alakalı Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu bey ile görüştük olayın olduğu ve kaymakam beye intikal ettiğinden itibaren yaşanan olayın adlı süreci başlamış ve kuran kursu hocası görevden alınmıştır. kamuoyuna saygı ile duyurulur."

"Yasal mevzuat gereği ve adli süreç devam ettiği kurum ve olay ile alakalı kişiyi paylaşamıyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz."