Hacılar'ı çözdük, sıra İncesu'da

Hacılar'ı çözdük, sıra İncesu'da
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Hacılar ve İncesu ilçe teşkilatlarında yaşanan sorunlarla ilgili olarak açıklama yaptı. Özer,  “Hacılar’da önde gelen partililerimizi bir araya getirdik ve sorunu çözdük. Şimdi İncesu’da da isimler ortaya çıktı” dedi. Diğer yandan Özer, yerel seçim çalışmalarına da başladıklarını ifade ederek, adayların belirlenmesinde ön seçim sinyali de verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) istifalarla gündeme gelen İncesu teşkilatında yeni yönetimin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan süreci değerlendiren CHP İl Başkanı Ümit Özer, ilçe teşkilatının yeniden oluşturulması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Özer, başkanlık için belirli isimlerin ortaya çıktığını ve en kısa sürede başkanın seçileceğini söyledi.

“HACILAR’DA ÇOK GÜZEL BİR OLUŞUM OLDU, SIRA İNCESU’DA”

Hacılar’da da benzer sorunun yaşandığını kaydeden Özer,  “Hacılar İlçe başkanı ve yönetimi istifa etmişti. Onun akabinde çalışmalarımız başladı. Hacılar’da önde gelen partililerimiz biz bir araya getirdik. Gerçekten çok büyük gayret gösterdiler. Çok güzel bir oluşum oldu. Şimdi de İncesu içinde aynı yolu yapıyoruz. İncesu’da partililerimizle bir araya geldik. Belirli isimler çıktı. Onlar kendi içlerinde yine bir seçim yapacaklar. Başkanı seçecekleri. Partimiz yoluna devam edecek. Bu noktada hiç kimsenin kaygısı olmasın.” dedi.

“BAŞKAN ADAYLARI İÇİN ÖN SEÇİM YAPABİLİRİZ”

Yerel seçimlere yönelik de çalışmalar yaptıklarını anlatan Özer,  bu konuda ön seçim yapılabileceğini de ifade etti. Özer, şöyle konuştu, “Biz de her şey seçimle olur, ama en önemlisi mutabakat. Bütün herkesin üzerinde anlaştığı bir isim olursa olacak. Bu konuda Genel merkezimizin talimatı var, mutabakat önemli bir konu. Ancak adaylar konusunda mutabakat sağlayamadığımız yerlerde de ön seçim yapabiliriz. Ön seçim bazı ilçelerde olacak”

“İNANÇ VAR, AZİM VAR, UMUYORUZ Kİ BU SEFER OLACAK”

CHP’de 3 Ekim’de Nevşehir’de yapılan İç Anadolu Bölge Toplantısı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özer, “İnanç var, azim var. Umuyoruz ki bu sefer olacak.” dedi. Özer,” İç Anadolu Bölge toplantısı amacına uygun, gerçekten çok güzel bir toplantı oldu. Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Sahan Salıcı’nın başkanlık ettiği bir toplantı oldu. 23 Ekim’de de yine bir toplantı yapacağız. Burada katılımcıların listesi, kimlerin katılabileceği genel merkez tarafından bizlere bildirildi. O doğrultuda biz katılması gerekenleri telefonla aradık ve toplantıya davet ettik. Kayseri olarak katılımımı çok yüksekti.” diye konuştu. (Haber Merkezi)