Hacılar'da anlamlı ziyaret

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde protokolden anlamlı bayram ziyareti. Hacılar İlçe Kaymakamı ve beraberindekiler helikopter kazasında şehit olan polisin ailesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Hacılar'da anlamlı ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tunceli'nin Pülümür ilçesi yakınlarında 18 Nisan 2017'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 kişi arasında bulunan 1985 Kayseri doğumlu Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci'nin ailesine anlamlı ziyaret.

Hacılar'da anlamlı ziyaret

Şehit ailesinin bayramını kutladılar

Hacılar İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Maksut Güldaş, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Yıldız ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Polis Memurumuz Ahmet Cihan Kilci’nin ailesini  ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Hacılar'da anlamlı ziyaret

Helikopter kazası sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci, 20 Nisan 2017 tarihinde memleketi Kayseri’de son yolcuğununa uğurlanmıştı. Sikorksy S-70 Blackhawk tipi helikopterde 1 hakim, 7 polis, 1 astsubay ve 3 mürettebat yer alıyordu. Şehit Ahmet Cihan Kilci aynı zamanda 2020 yılında 69 yaşında hayata veda eden MHP Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı Hasan Ali Kilci'nin de yeğeniydi. 

Hacılar'da anlamlı ziyaret