Hacı Bedir'in mutlu günü

Kayseri sağlık camiasının tanınmış isimlerinden Hacı Bedir, kızını evlendirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

Hacı Bedir'in mutlu günü

Kayseri sağlık camiasının tanınmış isimlerinden Hacı Bedir’in kızı Aycan, Erkan Eker ile dünyaevine girdi.

Hacı Bedir'in mutlu günü
Flamingo Deluxe Düğün ve Balo Salonu’nda gerçekleştirilen nikah ve düğün törenine sağlık camiasının yanısıra iş, spor ve siyaset camiasının tanınmış çok sayıda ismi ile genç çiftin yakınları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın kıydığı nikahın şahitliğini ise şehrin ve siyasi yelpazenin tanınmış isimleri yaptı.

Hacı Bedir'in mutlu günüCHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, MHP Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, MHP Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluğu, İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinden Kazım Yücel, işadamı ve gelinin amcası Dr. Erol Bedir nikah şahidi olarak yaptıkları konuşmalarda Aycan ve Erkan çiftine mutluluklar diledi.

Çiftin nikahını kıyan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Genç çiftimiz Aycan ile Erkan’ın nikah akidlerini gerçekleştirdik. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Bedir ve Eker ailelerini de tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

Genç çiftin Zeybek oyunu davetliler tarafından ilgiyle izlenirken düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kayseri Olay olarak bizler de genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Hacı Bedir'in mutlu günü
Hacı Bedir'in mutlu günü
Hacı Bedir'in mutlu günü