Güz dönemi ders kayıtlarıyla ilgili önemli duyuru

Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi, 2024-2025 Güz dönemi ders kayıtları için yeni düzenlemeler duyurdu. Ders kayıtları 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde sınıf bazlı kademeli olarak yapılacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Güz dönemi ders kayıtlarıyla ilgili önemli duyuru

Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi, 2024-2025 Güz dönemi ders kayıtlarıyla ilgili önemli değişiklikleri açıkladı. Eğitim süreçlerini daha verimli hale getirmek amacıyla yapılan bu güncellemeler, ders seçimlerinizi kolaylaştırmak için tasarlandığı belirtildi.

Ders kayıtları 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde sınıf bazlı kademeli olarak gerçekleştirileceği belirtilirken Abdullah Gül Üniversitesi yapılan duyuru ise şu şekilde; 

"Değerli Öğrencilerimiz, Sizlerden ve öğretim üyelerimizde gelen geri bildirimler ve öneriler sonrası, ders kayıt ve işleyiş süreçlerini daha verimli hale getirmek için güncellemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. 

Ders seçimlerini kolaylaştırmak için ders kayıtları, 16-18 Eylül 2024 tarihleri arası sınıf bazlı kademeli olarak planlanmıştır. Eğitim kalitemizin sürekli iyileştirme yaklaşımının bir göstergesi olarak yapılan değerlendirmeler sonucunda, ekle/bırak süreçlerinin, 20-21 Eylül 2024 tarihleri arasında derslerin başlamasından önce tamamlanmasına karar verilmiştir.

Ders kayıt takvimi ve dikkat edilmesi gereken hususları aşağıda bulabilirsiniz;

2024-2025 Güz dönemi ders kayıtları, sınıflara göre aşağıdaki takvime göre yapılacaktır;

Güz dönemi ders kayıtlarıyla ilgili önemli duyuru

  1. Ders seçimlerinizde, iki farklı dersin en fazla birer saati çakışabilir.
  2. Ders değişikliği ve ekle/bırak aşamasında, kapanan dersler dışında sadece bir ders değişikliği yapabilirsiniz. Ders değişikliği ve ekle/bırak aşamasının, sadece 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde ders kaydı yapmış olanlara açık olacağını önemle hatırlatmak isteriz.
  3. Haftalık ders programlarını ve ders içeriklerini calendars.agu.edu.tr/timetable üzerinden takip edebilirsiniz.
  4. sis.agu.edu.tr/oibs/bologna adresi üzerinden tüm program bilgilerine ve ders planlarına ulaşabilirsiniz.

Karşılaşacağınız olası sorunlar ve sorularınız için öncelikle danışmanlarınıza ve bölüm başkanlıklarınıza iletişim kurmanız önemle rica olunur. Başarılı ve verimli bir dönem dileriz."