Gurbette memleket sohbeti! Başkan'dan, Sümer Holding'deki Kayserili isme ziyaret

Kayseri'nin İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, ismi bir dönem kulislerde İncesu Belediye Başkan adaylığı için de geçen Şaban Avcı'yı ziyaret etti. Avcı, şu an Sümer Holding Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Gurbette memleket sohbeti! Başkan'dan, Sümer Holding'deki Kayserili isme ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’nin kuruluş yıllarında Gençlik Kolları’nda görev yapan daha sonra eski İl Başkanı Mahmut Cabat döneminde basın ve halkla ilişkilerden sorumlu isim olarak da uzun süre görev yapan Şaban Avcı, ilk olarak 2003 yılında Devlet İstatistik Enstitüsü Kayseri Bölge Müdürlüğünde kamu çalışma hayatına başladı.

Bakanlıklarda da öneli görevlerde bulundu! Şimdi genel müdür yardımcısı oldu

AK Parti’ye emek veren Şaban Avcı, daha sonra Cumhurbaşkanlığında ve Bakanlıklarda da önemli görevlerde bulundu. 1 Nisan 2023 tarihinde de özelleştirme süreci devam eden Sümer Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

İncesu Belediye Başkan adaylığı için de adı geçiyordu

Adı seçim süresince AK Parti’de İncesu Belediye Başkan adaylığı için de geçen Şaban Avcı’ya, Kayseri’den dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek Avcı’yı ziyaret etti.

İncesu Belediye Başkanı İlmek'ten ziyaret açıklaması 

Ziyarete yönelik fotoğraf paylaşan İlmek, ‘İncesulu hemşehrimiz Sümer Holding Genel Müdür Yardımcısı Sn. Şaban Avcı beyi makamında ziyaret ettiğini’ duyurdu. 

Memleket konulu hoş sohbet gerçekleştirdik

Avcı da ziyaretten dolayı İlmek'e teşekkür ederek, 'İncesu Belediye Başkanımız Sn. Mustafa İlmek’i kurumumuzda misafir ederek, memleket konulu hoş sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretiyle memnun olduğum sayın Belediye Başkanıma teşekkür ederim' dedi. 

Gurbette memleket sohbeti! Başkan'dan, Sümer Holding'deki Kayserili isme ziyaret

Şaban Avcı kimdir?

1984 yılında Kayseri’de doğan Şaban Avcı, ilköğretim ve lise eğitimini Kayseri ’de Yüksek Lisans Eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı. 1 Nisan 2003 tarihinde Başbakanlık (TÜİK) Devlet İstatistik Enstitüsü Kayseri Bölge Müdürlüğünde kamu çalışma hayatına başladı. Kamu görevlerinde sırasıyla; Cumhurbaşkanlığı Protokol ve Özel Kalem Müdürlüğünde Uzman, Başbakanlık Protokol Müdür Yardımcısı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanında Danışman olarak görev aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Özel Kalem Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Nisan 2020 yılında atandığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak görevini sürdürürken, 1 Nisan 2023 tarihinde Sümer Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı görevine devam etmektedir. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.