Gülsoy: 'Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine yakıştı'

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan KUMSmall AVM'de 8 -13 Ekim arasında açık olacak olan Mobilya Fuarı'nın açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy: 'Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine de bu fuar yakıştı.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Gülsoy: 'Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine yakıştı'

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karma AVM’si olan KUMSmall AVM’de dünyanın en modern mobilya fuarı mottosuyla düzenlenen Mobilya Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılış töreninde konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy: 'Kayseri Mobilyacılar Odası, Kumsal AVM, Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ercan Sarıkaya ve ekibine de düzenledikleri bu fuar için teşekkür ediyorum. Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine de bu fuar yakıştı." dedi.

Gülsoy: 'Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine yakıştı'

Başkan Gülsoy konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli konuklar bugün yine mobilya sektörümüz adına önemli bir fuarda sizlerle bir araya gelmekten de mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Kayseri Mobilyacılar Odası, Kumsal AVM, Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ercan Sarıkaya ve ekibine de düzenledikleri bu fuar için teşekkür ediyorum. Buraya yakıştı. Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezine de fuar yakıştı.

Sektörümüzün tanıtımı açısından da fuarları çok önemsiyor ve kıymetli buluyoruz. Kayseri'de mobil sektörünün mevcut potansiyelini daha da yukarı taşımak için Türkiye ve Avrupa'nın en büyük mobilya AVM'si KUMSmall Alışveriş Merkezi'de bizler için çok kıymetli.

Ticaret ve sanayi şehrimiz Kayseri mobilyada da Türkiye'yi öncülük yapıyor. Kümelenmeyle birlikte yüksek kapasite oluşturmada, modern tesisleriyle markalaşmada tüm Türkiye'ye de örnek oluyor.

Sektörde kanepe, koltuk ve yatak üretimiyle başlayan Kayserili sanayide bugün teknolojik gelişmelerle yeni yatırımlarla mobilyanın her dalında da üretim yapıyor. Bugün üç yüz bin metre kapalı alanda KUMSmall AVM'de gerçekleştirilen bu fuar sektörümüzün tanıtımında çok büyük fayda sağlayacaktır.

8 -13 Ekim arasında açık olacak fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm katılımcılara ve mağazası olanlara da önemli katkılar vereceğine de inanıyorum. Fuarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyor, bol bereketli geçmesini temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum." dedi.