Güldüren Kayseri fıkraları

Kayserili İle Sivaslı Uzun bir yoluculuk arkadaşlığı yaparlar gece bir otele gelirler hikaye bu ya... fıkranın devamı Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Güldüren Kayseri fıkraları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sivaslı ile Kayserili Fıkrası

Kayserili İle Sivaslı Uzun bir yoluculuk arkadaşlığı yaparlar gece bir otele gelirler hikaye bu ya kalacak oda yok tek odada kalacaklar. Otel görevlisiyle görüştükten sonra odalarına çıkarlar.

Sivaslı Kayseriliye dönerek bak kardeşim ben uyurken çok horlarım seni rahatsız edersem kusura bakma der, Kayserili de: Hiç sıkıntı değil kardeşim bende de Uyurgezerlik var yalnız biraz farklı der uyurken ne yaptığımı bilmiyorum yanımdakini dövüyorum eğer sana bi zarar verirsem lütfen kusura bakma der. Yatarlar uyumaya başlarlar ama Sivaslı bi türlü uyuyamaz sabaha kadar gözüne uyku girmez Kayserili ne zaman kalkacak diye bekler.

Derken sabah olur Kayserili sabaha kadar temiz bir uyku çeker ne horlama sesi ne de başka bişey derken sabah olur uyanır pis pis gülerek Hemşerim bi sıkıntı yok ya inşallah sana zarar vermedim dimi…

 

Ye ye ye yedi

Bir köyde üç arkadaş askerlik yoklamasında Kayseri Hava İndirme Alayına komando olarak yazılmak isterler. Bunları yetiştirmek için aynı yere almışlar.  Az bir yükseklikten paraşütle atlama taliminde komutan bu üç askere der ki:
-Oğlum uçaktan atlar atlamaz paraşütün düğmesine sakın basmayın içinizden ona kadar sayın ondan sonra düğmeye basın.
Bunlar talimde öğrendiler ya bu sayı sayma işini, sıra normal inişe gelince de uçaktan atlayınca sayı saymaya başlarlar ama birisi yere çakılır.
Komutan askerlere der ki:
-Gidin bakın bu askerimiz niçin yere çakıldı?
Askerin yanına arkadaşları gelirler ki asker hala:
-  Ye ye ye ye yedi , demektedir.