Güldüren görüntüler! Başkan adayından kamera arkası paylaşımı

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arıkan sosyal medya hesabından seçim boyunca yayınladığı video kliplerinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güldüren görüntüler! Başkan adayından kamera arkası paylaşımı

31 Mart Yerel Seçimlerine saatler kalmasıyla beraber belediye başkan adayları da artık son seçim çalışmalarını yaparak yoğun ve yorucu bir seçim safhasını da geride bırakmış olacak. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan seçim süreci boyunca yaptığı açıklamaları, projeleri ve videoları ile vatandaşların dikkatine çekmeyi başaran adaylardan oldu.

Özellikle seçim süreci boyunca yayınladığı video kliplerle önemli konulara ve projelerine açıklık getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan seçim çalışması boyunca yayınladığı video kliplerin kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arıkan sosyal medya hesabından video kliplerin perde arkası görüntülerini içeren "Bir seçim böyle geçti, Teşekkürler Kayseri" adlı paylaşımdaki görüntüler yüzleri güldürdü.