Gül ailesini şoke eden olay!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden eşi Hayrunisa Gül, ülkeden çıkış yaptıkları sırada hırsızlık şoku yaşadı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Gül ailesini şoke eden olay!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aslen Kayserili olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül, geçtiğimiz günlerde ziyaret için gittikleri İngiltere’de hırsızlık kurbanı oldu. İddialar Yazar Talat Atilla tarafından gündeme getirildi. 

Cumhurbaşkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra kameralardan daha uzak bir hayat yaşayan Gül ailesi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde İngiltere’ye gitti. Gül çifti, ziyaretlerin ardından dönüş yolunda beklenmedik bir olayla karşılaştı. 

Talat Atilla’nın iddialarına göre, havalimanında polisler tarafından Hayrunisa Gül üzerinde arama yapıldı. Arama yapılan Hayrunisa Gül’ün çantasından üç zarfı habersiz alındı. Zarfları polis tarafından alınan Hayrunisa Gül, durumu İngiltere ve Türk Büyükelçiliği’ne bildirdi. 

Atilla’nın iddiaları, Abdullah Gül’ün Basın Danışmanı Birol Avşar tarafından doğrulandı. Avşar, Gül’ün çalınan zarflarının içinde sterlin ve euro olduğunu söylerken, İngiltere ve Türk Büyükelçiliği’nin de konuyla yakından ilgilendiğini belirtti.