Güçyetmez ve Öz ailelerinin mutlu günü

Sanayici Nuh Mehmet Güçyetmez'in kızı Fatma Güçyetmez ile sanayici Öz ailesinin oğlu Dündar Öz, dünya evine girdi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Güçyetmez ve Öz ailelerinin mutlu günü

Sanayici Nuh Mehmet Güçyetmez'in kızı Fatma Güçyetmez ile sanayici sanayici Öz ailesinin oğlu Dündar Öz, dünya evine girdi. KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Çetinçağlar, genç çiftin düğün törenine katıldılar.

Güçyetmez ve Öz ailelerinin mutlu günü

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun kıydığı nikah töreninde, Başkan Mehmet Yalçın da nikah şahitliği yaptı.  Fatma Güçyetmez ile Dündar Öz çiftinin düğünü, Kayseri iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Her iki ailenin akrabları, yakın dostları ve iş çevreleri de törende yer aldı.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Başkan Gülsoy; "Güçyetmez ve Öz ailelerinin kıymetli evlatları Fatma ve Dündar kardeşimizin düğün merasimlerine katılarak mutluluklarına şahitlik ettik. Güçyetmez ve Öz Ailelerini kutluyor, Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum."

Güçyetmez ve Öz ailelerinin mutlu günü