Gözütok'un Kepez çıkarması
İyi Parti Talas İlçe Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas'ta ziyaretlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri yaklaşırken adaylığı kesinleşen isimler de sahalarda vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda İyi Parti Talas İlçe Başkan Adaylığı açıklanan Göker Gözütok, Talaslı vatandaşlarla buluştu.
İlçe teşkilatı ile Talas’ın Kepez Mahallesi’ni ziyaret eden Gözütok, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Mahallelinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Gözütok, vatandaşlarla istişarelerde bulunduğunu aktardı. Gözütok, “İyi Belediyecilik ile tüm sıkıntıları çözecek, vatandaşlarımıza İyi geleceğiz.” dedi.
Diğer yandan Gözütok, İyi Parti olarak 4 ana motto üzerinde çalıştıklarını söylemiş ve o maddeleri şöyle sıralamıştı: “Üreten belediyecilik, hizmet belediyeciliği, yeşil belediyecilik ve sosyal belediyecilik. Bu 4 ana motto üzerinde biz Talas’ı olabildiği kadar yeşil, olabildiği kadar üretimin içine çekerek insanları, adeta seçim rüşveti haline gelen aslında olmaması gereken Türk halkına yakışmayan bu odun, kömür, makarna yardımlarından ziyade insanların ürettiğini alabileceği kırsal alanla beraber iş birliği içerisinde bir kooperatif zihniyetiyle kendi ürettiğimizi sattığımız bir üreten belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz.”