Göztepe Kayserispor maçı ile seyircisi ile buluşuyor

Kayserispor, yarın zorlu deplasmanda Göztepe karşı karşıya gelecek. Kayserispor maçı ile uzun bir aranın ardından seyircisiyle buluşacak olan Göztepe'nin dolu tribünler önünde oynaması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Göztepe Kayserispor maçı ile seyircisi ile buluşuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde yarın Kayserispor yarın İzmir deplasmanında Gözetepe’nin konuğu olacak. Göztepe ligin  ikinci hatasında oynanan Fenerbahçe  maçında çıkan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası almış, Bordum FK maçını seyircisiz oynamıştı. Sonrasında milli maç arası nedeniyle uzun bir süre seyircisinden uzak kalan Göztepe Kayserispor karşılaşmasıyla seyircisi ile buluşacak. 

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek.
Kayserispor, bu karşılaşma öncesinde oynadığı 4 karşılaşmada bir mağlubiyet 3 beraberlik aldı. 15. sırada yer alan Kayserispor, henüz mağlubiyeti bulunmayan Göztepe karşısında 8 maçlık galibiyet hasretine son vererek, yeni sezonda ilk 3 puanını almak istiyor. Perşembe günü Trabzon'da oynadığı karşılaşma sonrası kente dönmeyen Kayserispor, bu karşılaşma için İzmir'e giderek kampa girdi. 
Rakip Göztepe geride kalan haftalarda 4karşılaşma yaptı. Bu karşılaşmalarda bir galibiyet, 3 beraberlik aldı.