Görevden alınan Aksu: Davamıza teşkilat saflarında devam edeceğim

Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınan Aksu, Cumhurbaşkanına teşekkür etti.

Görevden alınan Aksu: Davamıza teşkilat saflarında devam edeceğim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Görevden alınan Kayserili Bakan Yardımcısı Aksu:
DAVAMIZA TEŞKİLAT SAFLARIMIZDA HİZMET EDECEĞİM

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve aslen Develili olan Mustafa Aksu, Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alındı. Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan Aksu, “Davamıza teşkilat saflarımızda hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, 8 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevden alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı imzaladığı kararname ile görevden alınan Aksu'nun yerine, TİGEM Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Ayşe Ayşin Işıkgece atandı.
Görevden alınmasının ardından açıklama yapan Aksu, bundan sonraki süreçte ne yapacağını da açıkladı. Aksu, “Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Bizlere bu ulvi devlet görevini bahşeden Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve Şükranlarımı sunuyorum.Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye ve Bakanlık çalışma arkadaşlarıma üstün başarılar temenni ediyorum. Davamıza teşkilat saflarımızda hizmet etmeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.