Görev süresi doluyor! Helallik istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, helallik istedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Görev süresi doluyor! Helallik istedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlerde Belediye Meclis üyeliğine yeniden aday olmadığını duyurdu. Karakoçluoğlu helallik istedi. Karakoçluoğlu, 'Umarım görev sürem içerisinde hiç kimsenin şahsım dan dolayı mahçubiyet yaşamasına neden olmamışımdır' diye konuştu. 

Görev süresi doluyor! Helallik istedi

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Karakoçluoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Siyaset kurumunda, görevler devamlılık arz etmez. Gelinen ve icra edilen tüm görevler gelip geçicidir. Önemli olan kendi isteğiniz ile görevinizi zamanında bırakmaktır. Şimdiye kadar üstlendiğim tüm siyasal pozisyonları kendi isteğim ile devretmişimdir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, öncelikle gençlerin, kadınların ve diğer arkadaşlarımızın önünü açmak ve daha fazla yoldaşımın tecrübe kapılarını aralamalarına olanak vermek için, ne Kocasinan, ne de başka bir ilçemizden yeniden belediye meclis üyeliğine aday olmadığımı ifade etmek istiyorum. Aday olan başta tüm belediye başkan adaylarımıza ve meclis üyesi adaylarımıza başarılar dilerim. Her koşulda bilgi ve tecrübelerim başta şehrimizin, partimin ve yeni seçilecek arkadaşlarımın hizmetinde olmaya devam edecektir. Görev yapmış olduğum beş yıl içerisinde tüm hemşehrilerimden helallik dilerim. Umar ve dilerim ki görev sürem içerisinde, hiç bir kimsenin şahsımdan dolayı mahcubiyet yaşamasına sebep olmamışımdır. Meclis üyesi olmam noktasında şahsıma güven duyan önceki dönem il başkanımız Sn. Ümit Solak Özer ve yönetim kuruluna, Kocasinan ilçemizde uyum içerisinde çalıştığım ilçe başkanımız Sn. Erkan Karabulut  ve yönetim kuruluna, son dönem il başkanımız Sn. Feyzullah Keskin  ve yönetim kuruluna, Kocasinan ilçe başkanı Sn. Barış Özdemir  ve yönetim kuruluna, Kocasinan Belediye Meclisi çatısı altında  birlikte çalıştığım CHP ve İYİ Parti belediye meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Baki olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir, bizler birer mücadele neferiyiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.