Gömeç'te 20 bin litre kaçak alkol ele geçirildi!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gömeç Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde düzenledikleri operasyonda büyük miktarda kaçak alkol ele geçirdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gömeç'te 20 bin litre kaçak alkol ele geçirildi!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocasinan İlçesi Gömeç Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde düzenledikleri operasyonda büyük miktarda kaçak alkol ele geçirdi. Alınan bilgilere göre, M.T. ve M.Y. isimli şahısların işlettiği iş yerinde, temizlik malzemesi etiketleri altında kaçak alkol üretimi yapıldığı tespit edildi.

Gömeç'te 20 bin litre kaçak alkol ele geçirildi!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararına istinaden yapılan operasyonda, iş yerinde 8 tank içerisinde yaklaşık 20 bin litre etil alkol olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Ayrıca, farklı isimlerden yüzey temizlik malzemesi etiketleri ve ruhsatsız bir av tüfeği de operasyonda ele geçirildi.

Gömeç'te 20 bin litre kaçak alkol ele geçirildi!

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin Adana'dan temin ettikleri sanayi tipi etil alkolü işleyerek kaçak alkol üretimi yaptıkları ve bu konuda herhangi bir izinlerinin bulunmadığı belirlendi. Ele geçirilen malzemelerin incelenmesi için Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından numuneler alındı. İş yerindeki tüm tanklar mühürlenerek yedi emine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şüpheliler gözaltına alınarak emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.