Göker Gözütok İYİ Parti'de

İş insanı Göker Gözütok'tan dikkat çeken İYİ Parti ziyareti. Ziyarette neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Göker Gözütok İYİ Parti'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin yoğun süreç devam ederken Kayseri’de İYİ Parti’nin büyükşehir ve bazı ilçelerde belediye başkan adayları belli olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkan adaylarını genel merkezde açıklamıştı. Buna göre; Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel olurken, ilçelerde ise Özvatan’a Halil İbrahim Çağrı, Felahiye’ye Ali Dinçer Kuzugüden, Yeşilhisar’a Salih Karagöz, İncesu’ya Recep Güngör, Bünyan’a Erhan Özhan, Yahyalı’ya Mustafa Balcı, Develi’ye Songül Özdemir, Kocasinan’a Yurdaer Şahin ve Melikgazi’ye Sedat Kılınç aday gösterildi.

Göker Gözütok İYİ Parti'de
Diğer yandan bugün Kayseri İl Başkanlığına dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) Başkanı Göker Gözütok, İYİ Parti il teşkilatını ziyaret etti. Bu ziyaretinin ardından kulislere yansıyan bilgilere göre; KAYMÜDER Başkanı Gözütok’un Talas belediye başkan adayı olacağı ifade edildi. İyi Parti ve iş insanı Gözütok’tan henüz resmi bir açıklama gelmezken İYİ Parti İl Başkanlığının sosyal medya hesabından bir paylaşıma yer verildi. Paylaşımda İl Başkanı Tansu Şener ile Göker Gözütok’un karesi yer alırken şu ifadeler kullanıldı; “İş insanı Göker Gözütok İl Başkanımız Tansu Şener ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.”