Yıldırım: Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas Belediye Başkan adayı Avukat Hacı İbrahim Yıldırım, vatandaşları dinlemeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Talas'ın kırsal mahallelerinin yanı sıra ilçe merkezinde de vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, vatandaşın değişim beklentisi içerisinde olduğunu söyledi. Yıldırım, 'Hedefimiz her alanda mutlu ve huzurlu bir Talas inşa etmek' dedi.

Yıldırım: Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas Belediye Başkan adayı Avukat Hacı İbrahim Yıldırım, çalışmalarını sürdürüyor. Yenidoğan, Bahçelievler pazarları ile ilçede kurulu Sosyete pazarını da ziyaret eden Yıldırım’a esnaf ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Yıldırım, 7’den 70’e herkesle kucaklaşarak, hedeflerini, projelerini anlattı, aynı zamanda vatandaştan gelen önerilerin yanı sıra dertleri de dinledi. 

'Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız'

Halka değil ranta dönük projelerle insanlar artık Talas’ta nefes alamaz halde!

Yıllardır Kayseri’nin aynı zihniyet tarafından yöneltildiğini ifade eden Yıldırım, mevcut yapının sorunları çözemediğini söyledi. Kayseri’nin yeşil Talas’ının beton Talas haline dönüştürüldüğünü dile getiren Yıldırım, “İnsanlar ilçede nefes alamaz hale getirildi. Her yer betona dönüştürüldü. Halka değil, ranta dönük projelerle Talas’ta insanları betonların arasına hapsettiler” diye konuştu. 

'Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız'

Talas’ı ve Talaslıları hak ettikleri halkçı belediyeciliğe kavuşturacağız

Talas’ın her geçen gün çıkmazın içerisine sürüklendiğini belirten CHP Talas Belediye Başkan adayı Hacı İbrahim Yıldırım, sağlıktan eğitime, tarımdan hayvancılığa, günlük yaşamdan çalışma hayatına, turizme  kadar  her alanda her geçen gün artan sorunlarla mücadele eden Talas’ı ve Talaslıları hak ettikleri halkçı belediyeciliğe kavuşturacaklarını söyledi. 

'Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız'


Biz, birileri gibi rant peşinde olanlara değil, halka pozitif ayrımcılık yapacağız! Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız
Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkarak, rant için değil halk için çalışacaklarının sözünü veren CHP Talas Belediye Başkan adayı Yıldırım, “Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Değişimin vakti geldi. Daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok. Mevcutların, yorulmuşların, yorgunların, heyecanını yitirmişlerin, koltuk aşıklarının yıllardır yaptı yapacağı bu.  Artık halkın belediyeciliğine, değişime ihtiyaç var. Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmeti götürmek için çıktığımız bu yolda halkımıza güvenimiz tam. Biz, birileri gibi rant peşinde olanlara değil, halka pozitif ayrımcılık yapacağız. Halka hesap soranlardan, yüksekten bakanlardan, ‘ben yaptım oldu diye hava atanlardan’ değil, halka hesap verenlerden olacağız. Halkla her zaman iç içe olacağız. Biz onlar gibi gizli kapaklı, bol rantlı işlere değil, halk için şeffaf ve adil projelere imza atacağız” dedi.

'Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız'

Hedefimiz her alanda mutlu ve huzurlu bir Talas

İnsanların her alanda mutlu, huzurlu olduğu, birbirine hoşgörüyle baktığı bir Talas inşa edeceklerini dile getiren Yıldırım, vatandaşlardan da bu kapsamda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde destek istedi.

'Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız'

Yıldırım: Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağızYıldırım: Gizli kapaklı işlere değil, şeffaf ve adil projelere imza atacağız