'Girişimlerimiz sonucu' dediler ve müjdeyi verdiler...

AK Partili Mustafa Elitaş ile MHP'li Baki Ersoy'dan, Develi ile ilgili 'Girişimlerimiz sonucu ödenek çıktı' açıklaması.

'Girişimlerimiz sonucu' dediler ve müjdeyi verdiler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bugün 24  Haziran yani son seçimde seçilen Milletvekillerinin  görevlerindeki 3. yılı. Milletvekillerinin karnesi kamuoyunda tartışılırken vekiller de yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Bugün en dikkat çekici paylaşımlardan biri de Develi Devlet Hastanesi için uzun süredir beklenen  ödenek konusu oldu. 
ELİTAŞ: GİRİŞİMLERİMİZ SONUCU ÖDENEK ÇIKTI
Yeniden AK Parti Grup Başkanvekili olduktan sonra adeta sessizliğini bozan 'Girişimlerimiz sonucu' başlıklı paylaşımlarına başlayan Milletvekili Mustafa Elitaş, "Kayseri Develi İlçemizde yakın zamanda hizmete girmesi beklenen yeni devlet hastanemizin ödeneği girişimlerimiz sonucu Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından çıkarılmıştır. Sn Bakanımız Lütfi Elvan'a teşekkür ederiz. 
Develimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Elitaş, Bakanın yanısıra AK Parti Develi Belediye Başkanı ile ilçe başkanını da paylaşımına etiketledi. 
ERSOY: 2020 YILINDA MECLİS'TE DİLE GETİRDİK
Elitaş'ın ardından MHP Milletvekili Baki Ersoy da Develi paylaşımı yaptı. Ersoy, Meclis'te daha önce yaptığı konuşmayı da hatırlatarak, "29 Ocak 2020 Tarihinde Meclis Kürsüsünden dile getirerek, yapımının tamamlanması için ödenek talebinde bulunduğumuz Develi Devlet Hastanesi için girişimlerimiz sonuç vermiş, ilgili Bakanlıktan ödenek sağlanmıştır. Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan beyefendiye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Develimiz'e hayırlı, uğurlu olsun." dedi.