Gesi Mahallesi iftarda buluştu

Kayseri Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Fatih Mahallesi'nde mahalle sakinleri iftar sofrasında buluştu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Gesi Mahallesi iftarda buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market; bereket, dayanışma ve paylaşım ayı Ramazan’da iş ortakları ve müşterileriyle mahalle iftarlarında buluşmaya devam ediyor. 3 Nisan’da Kayseri Gesi Fatih Mahallesi’ndeki market bayisi önünde kurulan 50 kişilik sofrada iş ortakları, mahalle sakinleri ve marketin bölge yetkilileri birlikte iftar yaptı. Mahalleliden büyük ilgi gören iftar buluşmasında misafirlere hazırlanan özel yemekler ikram edildi. 

‘Eski mahalle iftarlarının sıcaklığını yaşatıyoruz’

Mahalle iftarlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen şunları söyledi: “Birlik, bereket, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da Kayseri Gesi Fatih Mahallesi’nde başarılı işler yapan Seç Market iş ortağımız, ailesi ve müşterileriyle Seç Market mahalle iftarında buluşarak eski mahalle iftar sofralarının sıcaklığını birlikte tekrar yaşamak istedik. İştiraki olduğumuz Bizim Toptan'ın şefleri Seç Market İftar Sofraları için özel olarak hazırladıkları Ramazan menüsünün tariflerinde öz markalı ürünlerimizi kullandılar. Seç Market olarak ‘Ramazan’da paylaşmayı seç’ diyerek Ramazan sofrasının bereketini güzide şehrimiz Kayseri’de bayimiz ve mahalle sakinleriyle paylaşmaktan çok mutlu olduk, çok keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Esnafımızı desteklemeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı her zaman sürdüreceğiz.”