Gesi Kayabağ Derneği Futbol Turnuvası düzenliyor

Gesi Kayabağ Derneği Futbol Turnuvası düzenliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal etkinliklerine devam ediyor. Bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda yeniden derneğin Başkanlığına seçilen Mehmet Özet,  “Her şey Kayabağ için” sloganıyla çalıştıklarını söyledi.  Bu çerçevede futbol turnuvası düzenleyeceklerini dile getiren Özet, bu tür etkinliklerle amaçlarının

vatandaşlar arasında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve aynı zamanda gençleri spora teşvik etmek olduğunu belirtti.

 Turnuva için kura çekimini bir süre önce köy evinde yaptıklarını dile getiren Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Özet,  şunları söyledi, “Gençlerimiz geleceğimizin teminatı. Onları bu tür spor aktivitelerine yönlendirmek zorundayız. Eğer gençlerimize sahip çıkmazsak, geleceğe emin adımlarla yürüyemeyiz. Dernek yönetimi olarak 7’den 77’ye yani herkes için faaliyetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu çerçevede 19 Ağustos cumartesini günü futbol turnuvası düzenleyeceğiz. Maçlar Cumartesi, Perşembe ve Salı günleri Sürpa Spor kompleksinde oynanacak. Kura çekimi yapıldı. Takımlar, 5’er kişiden oluşacak ve 2 de yedek oyuncu olacak. Turnuvamıza 6 takım katıldı.  Takımların isimleri de mahallelerimizde bulunan yer isimlerinden oluştu” dedi.

“KÜLTÜRÜMÜZÜ, DEĞERLERİMİZİ NASIL YAŞATIRIZ VE GELECEK KUŞAKLARA NASIL AKTARIRIZIN DERDİNDEYİZ”

Sporun toplumu bütünleştiren bir yapısının olduğunu anlatan Başkan Mehmet Özet, “Spor kardeşliktir, barıştır. Toplumun her geçen gün birbirinden uzaklaştığı bu günlerde bu faaliyetlere ihtiyacımız var. Biz de bu amaçla etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Tek kaygımız var, insanlara nasıl fayda sağlarız, kültürümüzü, değerlerimizi nasıl yaşatırız ve gelecek kuşaklara aktarırız. İşte bu anlayış içinde etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklere de herkesin desteğini bekliyoruz. Turnuvaya olan ilgi bizleri sevindirdi. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Turnuvamızın final bölümünde kentimizin önemli isimlerini de ağırlayacağız. Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç da bizi yalnız bırakmayacak. Kendisine de  verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz”

Diğer yandan turnuvaya katılan altı takımın isimleri ve kaptanları ise şu şekilde; Karatepe Spor Salim Ergen, Kayabağ Spor Sedat Çoban, Gümüşpınar Gençlik Önder Kaan Özet, Gürlesin Gençlik Sami Durmuş, Darsiyah Gençlik Umut Yağcı, Çatalark Gençlik Aykut Yeğenoğlu.

Haber: Cafer ZENGİN