Gesi halkından çağrı var!

Gesi halkından çağrı var. Gesili vatandaş haber merkezimize yaptığı açıklamada Gesi mahallesinin servis sorununa dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Gesi halkından çağrı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gesi halkından çağrı var. Gesili vatandaş haber merkezimize yaptığı açıklamada Gesi mahallesinin servis sorununa dikkat çekti. Vatandaş öğrenci azlığı sebebiyle ilk ve orta öğretim öğrencilerinin okullarının kapatıldığını ve öğrencilerin 7 km uzaklıktaki ildem'e gitmek zorunda olduğunu dile getirdi. Vatandaş yetkililere yaptığı çağrı ile çocuklar için servis istediğini dile getirdi.

Gesili vatandaş haber merkezimize yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Gesi güney mahallesi, gesi kuzey mahallesi, gesi bahçeli mahallesi, öğrenci azlığı sebebiyle gesi'deki ilk ve orta okul kapatıldı bu yüzden çocuklarımız 7 km mesafede olan ildem'deki okullara gitmektedir. Küçük çocuklar otobüslere binmeyi bilmemektedir. Karda kışta mağdur olmaktadır. En azından belediye bu bölgeye bir servis veya otobüs verse bu mağduriyet ortadan kalkar."