Geri sayım başladı! Köy köy gezip her cana dokunuyorlar

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde, 31 Mart seçimlerinin iptali sonrası MHP, 2 Haziran'da yapılacak olan seçimler için yoğun bir çalışma içinde. MHP ekibi, köy köy dolaşarak projelerini anlatıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Geri sayım başladı! Köy köy gezip her cana dokunuyorlar

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi’nde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde çıkan olaylar sonrasında ilçe seçim kurulu tarafından seçimler iptal edilmiş ve seçimlerin 2 Haziran Pazar günü tekrarlanmasına karar verilmişti. 

İlçede seçim için geri sayım başladığı şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, ilçede adeta karış karış, köy köy gezerek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. 

Geri sayım başladı! Köy köy gezip her cana dokunuyorlar

Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, İl Başkanı Yardımcısı Selim Gümüş, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, Meclis Üyeleri ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu ile birlikte Pınarbaşı Oğuzlar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Seçim çalışmaları kapsamında köy köy gezen ekip, vatandaşlarla buluşarak destek talebinde bulunurken ilçeye yönelik projeleri hakkında da bilgiler veriyor.