Geri sayım başladı! İhaleye çıkıyor...

O bölgede hummalı çalışma sürüyor. Mayıs ayında ihalesi yapılacak. Peki kaç dükkan ihale ile satışa sunulacak?

Geri sayım başladı! İhaleye çıkıyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan’da Devlet Hastanesi yanına yapılan 23 iş yeri bulunan Ticaret Merkezi’nin 18 Mayıs’ta ihalesinin yapılacağı ifade edildi. Hastanenin de tamamlanması ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçecek olan Bünyan Ticaret Merkezi için geri sayım başladı. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, “Yeni Devlet Hastanemiz Sağlık Bakanlığı'na teslimi için gün sayarken, yanı başında kısa süre önce yapımına başladığımız ve 18 Mayıs'ta içerisinde bulunan 23 adet dükkanın satışı için ihaleye çıkacağımız Bünyan Ticaret Merkezi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor” dedi.
BÖLGEDE HAREKETLİLİK OLACAK
İnşaatların tamamlanması ile birlikte bölgede nüfus yoğunluğunun oluşacağına dikkat çeken Altun, “Hastane kapasitesi ve Meslek Yüksekokulumuzda açılan yeni bölümlerle her geçen gün artan öğrenci sayımız göz önüne alındığında ciddi bir nüfus hareketliliğinin yaşanacağı bu yeni lokasyonda ilçemize yakışan, bölgeye değer katan bir proje ortaya çıkardık. Hastane faaliyete geçmeden hizmete hazır hale gelecek Bünyan Ticaret Merkezimiz  memleketimize hayırlı olsun. İhaleye girmek isteyen vatandaşlarımız ihaleye ilişkin detaylara www.bunyan.bel.tr adresinden ulaşabilir” ifadelerini kullandı. Yeni Devlet Hastanesi ve Bünyan MYO bölgesinde yapılan Ticaret Merkezi’nde  mülkiyeti Bünyan Belediyesi'ne ait 23 adet dükkanın açık teklif usulü ile ihalesi , 18.05.2021 Salı günü saat:13.00'te Kadın ve Gençlik Merkezi salonunda yapılacak. 
“YAKIN ZAMANDA YENİ DEVLET HASTANEMİZ BAKANLIĞIMIZA TESLİM EDİLECEK”
Diğer yandan yine inşaat çalışmaları süren Bünyan Devlet Hastanesi ile ilgili de açıklama yapan Altun, “Hastane tamamlandığında ilçemiz modern, ulaşılabilir ve nitelikli bir sağlık kurumuna sahip olacak. Plan ve projesiyle günümüzün tüm isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek hem fiziki, hem de teknik altyapıya sahip bir hastaneye kavuşmamıza kısa bir süre kaldı. İnşallah yakın zamanda yeni Devlet Hastanemiz Bakanlığımıza teslim edilecek” şeklinde konuştu.