Gergi Tavanda Yaratıcı Çözümler

Gergi tavan modelleri birçok çeşit olabilir. Sunulan bu modeller beraberinde geniş bir ürün çeşitliliğini de getirir. Gergi tavanlar üzerinde çeşitli projeler gerçekleştirilerek hayalinizdeki modeli bile gerçeğe dönüştürme imkanı bulmaktadır.

Gergi Tavanda Yaratıcı Çözümler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gergi tavan günümüzde yapılan değişik modellerden birisidir. Isı yardımıyla forma giren ve üzerine çeşitli renk dokuları bulunan bu tavan çeşidi alüminyum profillerin ısıtılarak uygulanması tekniği sonucunda oluşturulur. Şekil olarak düz ya da dairesel farklı taban formlara sahip olabilir. Esnek bir yapısı bulunmasından dolayı her tavan üzerinde farklı bir tasarım oluşturma imkanı bulunmaktadır. Kullanılan gergi tavan sadece tavanlarda uygulanan bir seçenek değildir. Aynı zamanda duvarlarda dekoratif amaçlı ile tercih edilmektedir. Oluşan gergi tavan hiçbir şekilde sudan ve nemden etkilenmemek de olup herhangi bir işlem gerektirmez, istendiği takdirde üstüne aydınlatma ışıkları eklenebilir. Bakım gerekmez.

Gergi tavan modelleri birçok çeşit olabilir. Sunulan bu modeller beraberinde geniş bir ürün çeşitliliğini de getirir. Gergi tavanlar üzerinde çeşitli projeler gerçekleştirilerek hayalinizdeki modeli bile gerçeğe dönüştürme imkanı bulmaktadır. Gergi tavan modelleri genel olarak dijital baskı ve üç boyutlu modellerden oluşmaktadır. Buna ek olarak gece ve gündüz veya diğa teması baz alınarak modeller oluşturulabilir. Gergi tavan modelleri arasında özel çizimler ve beraberinde illüstrasyon projeleri de yer almaktadır. Son olarak gergi tavan modelleri talep edildiği takdirde portre gibi çalışmalar sonucunda uygulanabilmektedir. Günümüzde çok sık kullanılan, özellikle son zamanlarda popüler bir hale gelmiş durumdadır. Gergi tavan modelleri fiyat üzerinde etkilidir.

Günümüzde sunulan gergi tavan fiyatları kalitesine göre farklılık göstermektedir. Fiyatlar genel olarak metrekare baz alınarak hesaplanmaktadır. Buna ek olarak tavan üzerinde kullanılan alçıpan ve aydınlatma işlemleri gibi durumlarda ek olarak ücrete yansıyacaktır. İlk olarak sizlere sadece kumaş fiyatı sunulmaktadır. Gergi tavan fiyatları sahip olduğunuz tavan ölçüleri gibi detaylar baz alınarak net bir şekilde söylenebilmektedir. Ancak bu durum üzerine sunulan hizmetin kaliteli olması gibi durumlarda etkilidir. Bundan dolayı firmamız sizlere bu alanda bütçenize uygun rakamlar vererek kaliteli bir hizmet anlayışı sergilenecektir. Gergi tavan fiyatları hakkında tüm soru ve hizmetimizden yararlanmak için firmamız ile iletişime geçerek bu alanda profesyonel bir anlayış ile tanışabilirsiniz.