Genel Merkez onayladı, Ersoy'dan ilk açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarının yeni yönetim kurulları MHP Genel Merkez tarafından onaylandı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Alınan kararın ülkemize, şehrimize ve mukaddes davamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Genel Merkez onayladı, Ersoy'dan ilk açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarının yeni yönetim kurulları Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından onaylandı. 

Yönetim kurullarının onaylanmasıyla beraber MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan bir açıklama geldi. "Yeni yönetim kurullarında görev alan tüm dava arkadaşlarımı yürekten kutluyorum." diye Milletvekili Baki Ersoy, 'Sevdamız Kayseri için dün olduğu gibi bugünde gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Milletvekili Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Lideri Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın tarafından Kayseri İl Teşkilatımızın, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarımızın yeni yönetim kurulları onaylanmıştır. 

İl Başkanımız Enes Ertuğrul Kalın ile İlçe Başkanlarımız Murat Titizbaş ve Behsat Önder nezdinde yeni yönetim kurullarında görev alan tüm dava arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.

Alınan kararın Ülkemize, Şehrimize ve Mukaddes davamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Sevdamız Kayseri için dün olduğu gibi bugünde gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"