Gençlere 'Nutuk' dağıtıldı

İyi Parti Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı Kürşat Taşdemir, 10 Kasım Atatürk'ü anma dolayısıyla önce mevlit okuttum ardından gençlerle buluştu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gençlere 'Nutuk' dağıtıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in aramızdan ayrılışının 85.yılı dolayısıyla Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de anma etkinlikleri düzenlendi. 
Bu kapsamda İyi Parti Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı Kürşat Taşdemir, İyi Parti Kocasinan Teşkilatı ile beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için Kurşunlu Camiinde Cuma namazının ardından mevlit okuttu. 

Gençlere 'Nutuk' dağıtıldı

‘Okuyup okutmak gerekir’
Mevlidin ardından Taşdemir, İyi Parti il teşkilatı ile birlikte Kocasinan bölgesinde gençlerle buluştu. Gençlere Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla 100 adet ‘Nutuk’ dağıtıldı. Konuya ilişkin paylaşım yapan Taşdemir, “Kocasinan Bölgesindeki gençlerimize Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle 100 adet Nutuk dağıttık. Atamıza yakışır bir Türk Gençliği yetişmesi ümidiyle Nutuk okuyup okutmak gerekir…” dedi.

Gençlere 'Nutuk' dağıtıldı