Genç'ten eski başkana ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı'nda eski başkanı ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Genç'ten eski başkana ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle Tomarza’da da bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Aşkın Genç ve eşi Zahide Genç Tomarza ziyaretleri sırasında CHP önceki dönem ilçe başkanlarından Bayram Kılıç’ı da unutmadı. Genç, Tomarza Dağyurdu Mahallesi’ni ziyaret ederek, Bayram Kılıç’ın konuğu oldu.

Genç'ten eski başkana ziyaret

Genç o anları sosyal medya hesaplarından ‘Tomarza/Dağyurdun’da Bayram Kılıç abimize misafir olduk,sohbet ettik,bayramlaştık. Birliğimizin,beraberliğimizin daim olduğu,savaşların ve çatışmaların olmadığı,tüm evlerde bereketli sofraların kurulduğu bayramlarımızın olması dileğiyle…’ ifadeleriyle paylaştı. 
Genç ayrıca CHP’li Songül ve Muzaffer Ünal çiftinin kızları Şahinde’nin de nişan törenine katılarak, Şahinde Ünal ile Ayhan İlhan’ın nişan yüzüklerini taktı. Genç, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Genç'ten eski başkana ziyaret