Genç'ten 100 bin öğretmen açıklaması

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç iktidarın verdiği sözleri tutması gerektiğini ve 100 bin öğretmen atamasının mülakatsız yapılması gerektiğini dile getirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç'ten 100 bin öğretmen açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç iktidarın verdiği sözleri tutması gerektiğini ve 100 bin öğretmen atamasının mülakatsız yapılması gerektiğini dile getirdi. Genç X hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. yılında söz verilen 100 bin öğretmen ataması mülakatsız yapılmalıdır. Binlerce genç öğretmenlerimiz bu müjdeyi bekliyor. Verilen sözlet tutulsun, öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşsun." ifadelerine yer verdi.

Genç, TBMM'de Plan Bütçe Komisyonunda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmasında ise şu ifadeleri kullandı, "Özellikle ifade etmek istiyorum Kayseri'den gençlerimiz var öğretmenlerimiz var Türkiye'nin her yerinden bize ulaşan arkadaşlarımız var seslerini duyurmaya çalışıyorlar öğretmenlerimiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında öğretmenlerimize verilen atama sözünün tutulması gerekiyor. Seçim öncesi mülakatından kaldırılacağına yönelik söz verildi kamu çalışanlarına, öğretmenlerimiz de buna dahildi ancak geldiğimiz noktada mülakatlar kaldırılmadı. Öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarımız mülakatın kaldırılmasını talep ediyor. Öğretmenlerimiz sizlerden atama bekliyor."