Genç sporcuların terfi heyecanı

Kayseri'de taekwondo son zamanlarda ilginin daha da arttığı spor dalları arasında yer alıyor. Çok sayıda çocuk ve gencin yaptığı Taekwondo Kuşak Terfi ve Diploma töreni yapıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Genç sporcuların terfi heyecanı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kocasinan İlçe Müdürlüğü Taekwondo antrenman yeri olan, Kadir Has Kongre ve Spor Salonunda 2024 yılı İkinci dönem Kuşak Terfi ve Diploma töreni gerçekleşti.

Genç sporcuların terfi heyecanı

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Milli Takımlar Antrenörü, Milli Hakem aynı zamanda İl Taekwondo Antrenörü Salih Çelik, "Kuşak terfi ve diploma törenimize sporcularımız ve özellikle velilerimizin yoğun bir ilgi göstererek katılım sağlamaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir, kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Her geçen gün Taekwondo sporuna ilginin, alakanın arttığını müşahede ediyoruz.” dedi. 

Genç sporcuların terfi heyecanı

Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için taekwondonun önemli bir spor olduğunu söyleyen Çelik, “Özellikle son dönemde yaşanan olaylar, uyuşturucu madde kullanımı, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıkların arttığı bir zamanda ailelerin disiplin ve ahlak sporu olan taekwondoya ilgisini daha da arttırmaktadır. Hedefli, planlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün daha da çok çalışarak ülkemizin gençliğine sahip çıkarak uluslararası spor arenasında, dünya ve olimpiyatlarda Allah’ın izniyle bayrağımızı dalgalandıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Genç sporcuların terfi heyecanı