Genç ressam hedefini açıkladı

Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Sinem Başol'dan büyük başarı.Genç yaşında ilk kişisel sergisini açan Başol, büyük takdir topladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Genç ressam hedefini açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Güzel Sanatlar lisesinde öğrenim gören Sinem Başol, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Prof. Dr. Oya Levendoğlu’nun da katkılarıyla ilk kişisel sergisini açtı. Günlük hayattan anı ve samimiyet bırakan objeler resmeden genç ressamın yağlı boya çalışmaları ziyaretçiler ve üniversite tarafından beğeniyle karşılandı.Genç Ressam Hedefini Açıkladı

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sevinç tarafından takdir edilen genç Sinem’e, başarısından ötürü teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi.  
Sergide konuşma yapan Başol, daha yolun çok başında oluğunu söyleyerek, ‘Atatürk’ün tasvir ettiği gençliğe uyan, başarılı olma gayesi bulunduran, bu gaye uğrunda çalışan, üreten, emek veren, yolun çok başında olan genç bir ressamım. Hedefim ileride başarılı bir ressam olabilmektir. Başarılı olabilmek için de bugünden daha iyisini yapabilmek maksadı ile çok çalışmaktan geçtiğinin bilincindeyim.’ ifadelerini kullandı.