Genç, kapı fuarına katıldı!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen KAPEX - Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı'na katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Genç, kapı fuarına katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen KAPEX - Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’na katıldı. Genç katılım gösterdiği fuarı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Genç yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen KAPEX - Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’na katıldık. Çelik kapı sektöründe ülkemizin bir numaralı üretim merkezi olan Kayserimize, 36 ülkeden gelen katılımcılar hem bizleri hem de sektör temsilcilerini mutlu etti. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen, şehrimize değer katan Dernek Başkanımız Sn. Köksal Kaya’ya,  yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve tüm üreticilerimize çok teşekkür ediyor, böylesi organizasyonların çoğalarak devam etmesini temenni ediyorum."Genç, kapı fuarına katıldı!Diğer yandan

Nobel Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Nobel Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) ve Kayseri OSB işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, kapı ve pencere sektörü temsilcilerini Kayseri’de bir araya getirdi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan 20 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerine kapılarını açan fuar, 100’ün üzerinde firma ve 200’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleşecek. Ayrıca KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nda alım heyetleri çerçevesinde 36 ülkeden gelen alıcılar ağırlanırken, katılımcı firmalar ile yabancı alıcılar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. B2B ikili iş görüşmeleri; Fas, Tunus, Libya, Sırbistan, Gana, ABD, Kosova, Bosna Hersek, Makedonya, Nijerya, Kenya, Sudan, Katar, Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Suriye, Irak, Filistin, Ürdün, İsrail, Almanya, Hollanda, Slovenya, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan, Umman, Lübnan, Dominik, Cezayir, Mısır ve Bahreyn’den gelen alıcı firmalar ile gerçekleşecek. KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, 13-16 Eylül tarihleri arasında Kayseri’de misafirlerini ağırlayacak.