Gelir gelmez farkını ortaya koydu

Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş'tan Kayserispor'a geri döndü. Genç yetenek, geçen sezonki başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Yeni sezonda Kayserispor forması giyecek olan Kartal'ın dönüşü büyük bir sevinçle karşılandı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de.

Gelir gelmez farkını ortaya koydu

Kayserispor, orta sahadaki boşluğu Kartal Kayra Yılmaz ile dolduracak. Genç oyuncunun geri dönüşünü büyük bir sevinç yaşattı. Geçtiğimiz sezon sonunda İstanbul'a dönen genç yetenek, bu sezon Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un planlarında yer almadığı için 2 ay aradan sonra Kayseri’ye geri döndü.

Gelir gelmez farkını ortaya koydu

Antalyaspor ve Gaziantep FK da devredeydi

Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş ile birinci etap çalışmalarını tamamladıktan sonra Kayserispor’a katıldı. Geçtiğimiz sezon, hem ikili mücadelelerdeki başarısı hem de yaptığı paslarla dikkat çeken Yılmaz, Gaziantep FK ve Antalyaspor’un da ilgisini çekmişti. Genç oyuncunun Kayserispor’u tercih etmesine ençokta taraftar sevindi. 

Gelir gelmez farkını ortaya koydu

Kayserispor formasıyla devam edecek

Kartal Kayra Yılmaz, yeni sezonda da Kayserispor forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Kayseri’ye dönüşüyle keyifli olduğu gözlenen Yılmaz, takımın orta sahadaki hakimiyetine devam edecek. Kartal Kayra'nın tek eksiği şu ana kadar gol atamamak oladak gözlendi.