UMUT KONSERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

UMUT KONSERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı bir konsere ev sahipliği yapacak. KİGDER tarafından ZİÇEV yararına, “Tut Elimi bir geleceğim olsun” sloganıyla Umut Konseri düzenlenecek.  Konserde KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu ve eşi Prof Dr Sinan Karaoğlu ile Ersin Çimen sahne alacak. KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, konsere herkesi davet ederek, “ Haydi gelin beraber umut olalım” dedi.

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Korosu, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) yararına konser düzenleyecek. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde  “Tut Elimi bir geleceğim olsun” sloganıyla gerçekleştirilecek olan Umut Konseri Kadir Has Kongre Merkezi’nde Saat 20:00’de başlayacak. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, “Türk Halk Müziği konserimize herkesi bekliyoruz. Konsere katkı sunmak için Prof Dr Sinan Karaoğlu sazıyla ve sesiyle bize eşlik edecek. Beraber düet de yapacağız.  Ersin Çimen sazıyla ve sözüyle bize eşlik edecek. ZİÇEV’in gönüllüsü sevgili Ayşe Ülkü Özcan hocam solo yapacak. Berfin Birer solo yapacak. Ebu Bekir Gözüdok solo yapacak. Yusuf Ağırdağ ile birlikte şahane bir Azeri türküsünü düet yapacağız. Önder Türkyılmaz ve  Aycan Kırkıl, üstad Mahzuni Şerif’in Cumhuriyetimizin kurucusuna yazdığı ‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’ türküsünü düet yapacaklar.  Barış Özdemir Mahzuni Şerif’ten parsel parsel diyecek. Ebru Erdem Memleketim deyip coşturacak. Ayşe Şimşek bir sürpriz yapacak solosuyla yer alacak” diye konuştu.

“KONSERİMİZE DESTEK BEKLİYORUZ”

ZİÇEV’in öğrencilerinin de koru ile birlikte türküler seslendireceğini anlatan Karaoğlu, konser hazırlıklarını da sürdürdüklerini belirterek, “Ağlayacağız, güleceğiz oynayacağız. Hep beraber ve Grup Akademi her zamanki gibi yanımızda olacak. Biz KİGDER olarak bir amaç için yola çıktık, çalıştık, ama destek olunmazda bu mücadele hiçbir işe yaramaz. Bu nenle vatandaşlarımızı 3 Aralık’ta konserimize bekliyoruz. Biletler kapıda da temin edilebilir. Haydi, gelin beraber umut olalım” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN