Gaziantep'in gündeminde Kayseri var

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri'de yaşanan olaylar da gündeme geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Gaziantep'in gündeminde Kayseri var

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GTB’nin faaliyetleri ile üye talep ve önerilerinin görüşüldüğü meclis toplantısında, devam eden hasat sezonu, üretici beklentileri, anız yangınları ve 2024 yılı hububat alım fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Gaziantep'in gündeminde Kayseri var

Toplantının açılışında konuşan GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, bölgede hasat sezonunun devam ettiğine dikkat çekerek anız yangınlarına karşı uyarılarda bulundu.
Hafta içerisinde Suriye’nin kuzeyinde ve Kayseri’de yaşanan olaylara da değinen Tiryakioğlu, provokasyonlara karşı son derece dikkatli ve sağduyulu olunması gerektiğini ifade etti.

Türk bayrağına karşı yapılan çirkin saldırının asla kabul edilemeyeceğini kaydeden Tiryakioğlu, “Yaşanan bu müessif olayı kınıyor, müsebbiplerinin en ağır şekilde cezalandırılacaklarına yönelik inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Gaziantep'in gündeminde Kayseri var