Galibiyet serisini sürdürdü

Galibiyet serisini sürdürdü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yavuzspor – Pınarbaşı Bel.: 2-0

Stat: Argıncık 1 Nolu Saha
Hakemler: Murat Özçetin ***, Harun Soyeşik ***, Kemal Deliktaş ***
Yavuzspor: Halil ***, Uğur ***, Mustafa ***, İdris ***, Melik *** (DK 86 Yunus ***), Köksal *** (DK 81 Selçuk ***), Hacı Osman ***, Ahmet ***, Tugay ***, İsmail ***, Yüksel *** (DK 46 Adem ***)
Pınarbaşı Belediyespor: Ahmet **, Bekir **, Ozan ** (DK 78 Ferhat **), Berkan **, Ahmet Yıldırım **, İbrahim **, Mert **, Mustafa **, Kadir ** (DK 46 Mustafa **), Onur ** (DK 65 Batuhan **), Ozan Dursun ***
Goller: DK 45 İsmail, DK 67 Ahmet (Yavuzspor)
Kırmızı kart: Yok

Ligde durmak bilmeyen Yavuzspor, 2.Amatör Kümenin 4.haftasında da yenerek 4’de 4 yaptı. 2.Amatör Kümenin 4.haftasında Argıncıkta Pınarbaşı Belediyespor ile kozlarını paylaşan Mavi-Beyazlılar, maçta bulduğu 2 golle güldü.
Ligin 4.haftasında puanını 12 yapan Yavuzspor, galibiyet serisine devam ederek ligdeki liderliğini korudu. Maçta tutuk başlayan Mavi-Beyazlılar, karşılaşmada aradığı galibiyet golünü uzun bir süre bulamadı.
Maçın ilk yarısında uzun bir süre her iki taraftan da gol sesi gelmeyince ilk yarının son dakikasında sessizliği Yavuzspor, 45.dakikada İsmail ile bozdu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın 2.yarısında da skordaki farkı arttırarak, rahat bir nefes almak isteyen Mavi-Beyazlılar, 67.dakikada Ahmet ile skoru 2-0 yaptı.


Maçta 2-0 geriye düşen Pınarbaşı Belediyespor, mağlup olmamak için gol arasa da skordaki fark kapanmadı. Karşılaşmanın 67.dakikasından sonra skor üstünlüğü koruyan Yavuzspor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak ligdeki galibiyet serisini sürdürerek hanesine 3 puanı yazdırdı.
Yavuzspor’un deneyimli antrenörü Yüksel Çağlıkasap, ligde 3 hafta boyunca kazanarak galibiyet serisi yakaladıklarını ve bu seriyi 4.haftada da sürdürdüklerini ifade etti.
Çağlıkasap, “Rakibimiz karşısında gol bulmada biraz zorlansak da, 90 dakikanın sonunda gülen taraf biz olduk. Maçta 2 gol bularak 3 puanı hanemize yazdırdık ve puanımızı 12 yaptık. Bu maçla beraber, ligde 4’de 4 yaparak galibiyet serimizi sürdürdük ve aynı zamanda da liderliğimizi koruduk. Şu an için hedefimiz Makfitspor’u da yenerek 5’te 5 yapmak” şeklinde açıklamalarda bulundu.