Futbolun kalbi orada atacak… Maçlar ücretsiz izlenecek

Kayseri'de futbolseverleri sevindirecek haber Bünyan Belediyesi'nden geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Futbolun kalbi orada atacak… Maçlar ücretsiz izlenecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yarışının nefes kestiği Trendyol Süper Lig maçları heyecanla takip ediliyor. 11 Ağustos 2023 Cuma günü başlayan Trendyol Süper Lig, 19 Mayıs 2024 Pazar günü sona erecek. 

Maçları izlemek için ise futbolseverleri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’den müjdeyi verdi. 

Başkan Metin’in talimatıyla Bünyan Sosyal Tesisleri Yenice Çay Bahçesinde sezon sonuna kadar izlenebilecek. Konuya ilişkin Bünyan Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'in talimatı ile Bünyan Sosyal Tesisleri Yenice Çay Bahçesinde sezon sonuna kadar tüm lig maçları ücretsiz olarak yayınlanacaktır. Keyifli seyirler dileriz...” denildi. 

Diğer yandan Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor, ligin 33. haftasında Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak. Karşılaşma 20 Nisan Cumartesi RGH Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak.