Futbol Siyah-Beyaz!

Futbol Siyah-Beyaz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz ayalarının gelmesiyle birlikte ve sıcaklıkların giderek artış göstermesiyle beraber aileler özellikle yaz okullarına oldukça yoğun bir ilgi göstermeye başladı.
Çocuklar, Yaz aylarında profesyonel futbol eğitimi alabiliyorlar.
Beşiktaş Futbol Yaz Okulu çocukların profesyonel futbol oynamaları için faaliyetlerini sürdürüyor.
Haftanın 2 günü (Salı-Perşembe) çalışma yapan Beşiktaş Futbol Okulu geleceğin futbolcu adaylarını yetiştiriyor.
Çalışmalar Vali Muammer Güler stadında ki kapalı halı sahada sürdürülüyor.
Doğa Gençlikspor’un antrenörlüğünü yapan Nihat Şahin nezaretinde futbol oynamayı öğrenen küçük yaştaki çocuklar, güne ilk olarak ısınma hareketleri yaparak başlıyor.
Isınma hareketlerinin ardından hazırlanan özel çalışma alanında teknik çalışma gerçekleştiren sporcular zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor.
Çalışmalara 50’den fazla sporcu katıldığından gruplar halinde farklı zaman periyotlarında antrenmanlar yapılıyor.
Antrenörler Nihat Şahin,”Bizim amacımız geleceğimiz olan gençlere küçük yaşta eğitim vererek iyi bir birey olmasını sağlamak. Türk futboluna iyi birer sporcu yetiştirmek için uğraşıyoruz.
Kurslarımız, her kesimden sporcunun gelmesine olanak sağlıyor ve Beşiktaş Futbol Yaz Okulunda Profesyonel futbol eğitimi alabiliyorlar” diye konuştu.

Geleceğin Karakartalları buradan yetişiyor

Alt yapıya oldukça önem veren Beşiktaş, Yaz aylarında Futbol okulları açarak genç yetenekleri bünyesine katmaya çalışıyor. Genç oyuncu profili ile geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye çalışan Siyah-Beyazlılar, Yaz Okullarında yetenekli genç oyuncuları tespit ederek alt yapıya alarak geleceğin futbolcularına ön ayak oluyor. Türkiye’de genç futbolcu profiline oldukça önem veren Beşiktaş, Yaz Okulları ile geleceğin Nihat Kahvecilerini, Sergen Yalçınlarını yetiştirerek, Türk futbolunun da gelişmesine katkı sağlıyor.

“Yıldızları parlayabilir”

Süleyman Seba gibi Türk futbolunda yer edinmiş bir isim olabilmek için çocuklar zor bir yolculuğa çıkıyor.
Futbol dünyasında futbolcu olabilmek için Beşiktaş Futbol Yaz Okuluna gelen sporcular, yeteneklerini burada sergileyerek kendilerini Beşiktaş’a beğendirmeye çalışıyor.
Futbol Antrenörü Nihat Şahin, çocukların profesyonel futbol eğitimi almak için Yaz Okuluna geldiklerini ve yetenekli oyuncuların Beşiktaş’ın alt yapısına gittiğinin altını çizerken Şahin,”Türk Futbolunda oldukça yer edinen isimler genellikle hep Beşiktaş gibi büyük takımlardan çıktı. Yaz Okulununa gelen çocukların arasından da neden bir Süleyman Seba yahut, bir Sergen Yalçın daha çıkmasın. Yaz Okulunda oldukça yetenekli çocuklarımız var. Geleceğin futbolcuları bu tip yaz okullarında keşfedilerek, Türk Futboluna kazandırılıyor” şeklinde konuştu.