Fotoğrafta Kayserili olmayan Elitaş ziyaretçisini bulun! Bakın kim çıktı?

AK Parti'de bir süre önce yapılan kongrenin ardından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vekili seçilen Mustafa Elitaş'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Elitaş'ı Kayseri Milletvekilleri ve birlikte ziyaret etti. Peki hangi Kayseri Milletvekili ziyarette yer almadı ve hangi Kayserili olmayan isim ziyarette yer aldı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Fotoğrafta Kayserili olmayan Elitaş ziyaretçisini bulun! Bakın kim çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'nin, geçtiğimiz hafta sonu Ankara Spor Salonu'nda yapılan 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden partisinin genel başkanı oldu. 4. Olağanüstü Büyük Kongrede Erdoğan, geçerli 1399 oyun tamamını alarak, yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. 

Fotoğrafta Kayserili olmayan Elitaş ziyaretçisini bulun! Bakın kim çıktı?

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin ardından MKYK üyeleri arasından Merkez Yürütme Kurulu da belirlendi. Eski Bakan, Kayseri eski Milletvekili Mustafa Elitaş, partide ikinci genel Başkanvekili oldu.  Erdoğan’ın yeni vekilleri arasında yer alan Elitaş, kendisini tebrik edenlere teşekkür ederek,  “Çeşitli kanallardan tebriklerini ileten herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Milletimize hizmet yolunda Allah yardımcımız olsun” dedi.
CINGI NEDEN ZİYARETTE YER ALMADI?
Diğer yandan Elitaş’a hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. AK Parti Kayseri Milletvekilleri de Elitaş’ı ziyaret etti. AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy ve Ayşe Böhürler de Elitaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dilediler.  AK Parti’nin ziyarette yer almayan vekili Murat Cahid Cıngı’nın da Avrupa Konseyi toplantıları nedeniyle yurt dışında olduğu için ziyarette yer almadı. 

Fotoğrafta Kayserili olmayan Elitaş ziyaretçisini bulun! Bakın kim çıktı?

Ziyarete yönelik mesaj paylaşan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler,  “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, kongremizde AK Parti Genel Başkanvekili olarak seçilen hemşehrimiz, kıymetli yol arkadaşım Mustafa Elitaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.
ZİYARETTE KAYSERİLİ OLMAYAN İSİM KİM?
Diğer yandan Kayseri Milletvekillerinin Elitaş ziyaretinde dikkat çeken bir isim daha yer aldı. Peki ziyarette yer alan ve Kayserili olmayan bu isim kim?  Ziyarette Kayserili olmayan, aslen Malatyalı ve şu anda da Kocaeli Milletvekili olarak görev yapan isim Radiye Sezer Katırcıoğlu. Diğer yandan Katırcıoğlu'nun ziyaret paylaşımı da dikkat çekti.

Fotoğrafta Kayserili olmayan Elitaş ziyaretçisini bulun! Bakın kim çıktı?

KATIRCIOĞLU SADECE KENDİSİNİN YER ALDIĞI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI
Katırcıoğlu da sosyal medya hesabından Elitaş ziyaretine yönelik paylaşım yaptı, ancak Kayseri Milletvekillerinin aksine Katırcıoğlu, ziyarete yönelik sadece kendisinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı ve şunları yazdı: AK Parti Olağanüstü Büyük Kongremizin ardından, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Başkan Vekili olarak görevlendirilen Sn. Mustafa Elitaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.