Flaş! Özhaseki Kayseri'ye geliyor. İşte programı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de bir dizi etkinlik ve açılış için geliyor. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan programlar hakkında detaylar Kayseri Haberinde...

Flaş! Özhaseki Kayseri'ye geliyor. İşte programı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’ye geliyor. 
Özhaseki’nin ziyaretleri, Cuma namazıyla başlayacak ve gün boyu sürecek. Programın önemli bir kısmı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde gerçekleşecek. Burada, Saat 14.00’de Demiryaka Holding'in bağışladığı Davinci Robotik Cerrahi Cihazının açılış töreni yapılacak. 
Saat 14.30 ile 15:00 arasında, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri için sağlık cihazlarının bağış protokolü gerçekleştirilecek. Bu bağış, hastane hizmetlerinin kalitesini artıracak ve hasta bakımında önemli bir atılmış olunacak.

 

Flaş! Özhaseki Kayseri'ye geliyor. İşte programı...

Programın son kısmı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek. Burada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sağlıklı Yaşam Merkezi, Olimpik Kaykay Pisti ve Bisiklet Parkuru'nun açılış programı yapılacak. Bu tesisler, Kayseri halkına sağlıklı yaşam için yeni imkanlar sunacak.
Kayseri’nin sağlık ve spor altyapısına yapılan bu yatırımlar vatandaş tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı.