Flaş! Kayserisporlu eski futbolcu vefat etti!

Kayserispor ve Akhisar'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Landry N'Guemo, trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Eski kulüpleri St Etienne ve Bordeaux, acı haberi duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Flaş! Kayserisporlu eski futbolcu vefat etti!

Kayserispor ve Akhisar’da forma giyen orta saha oyuncusu Landry N'Guemo, hayatını kaybetti. Kamerunlu futbolcu, geçirdiği trafik kazası sonrası vefat etti. 2020 yılında futbol kariyerini tamamlayan 38 yaşındaki futbolcunun acı haberini eski kulüpleri St Etienne ve Bordeaux duyurdu. Kamerunlu milli oyuncu, 2016-17 futbol sezonunda Kayserispor’da da forma giymişti.

Flaş! Kayserisporlu eski futbolcu vefat etti!

Landry N'Guemo, futbol kariyerine başladığı St Etienne ve Bordeaux gibi önemli Fransız kulüplerinde forma giydi. Henüz kazanın detayları hakkında tam bilgi paylaşılmadı. Kayserispor'dan da Landry N'Guémo için başsağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda, '2016-2017 yılları arasında takımımızda forma giyen Kamerunlu futbolcu Landry N'Guémo’nun vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kederli ailesine, sevenlerine ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.' denildi. 

Kayseri Olay Haber olarak, Landry N'Guemo’ye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz. Kayserispor'a devre arasında Akhisar Belediyespor'dan gelen Kamerunlu, Sarı-Kırmızılı forma ile 9 maça çıkmıştı.