Flaş! Kayseri sokaklarında tüm şüphelilere gözaltı kararı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, olası provokasyonların önüne geçmek ve şehirde güvenliği sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Flaş! Kayseri sokaklarında tüm şüphelilere gözaltı kararı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri 'nin Melikgazi İlçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde dün akşam başlayan olaylar, bugün de devam ediyor. Özellikle Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde tansiyonun yükseldi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenliği sağlamak ve olayları kontrol altına almak amacıyla önemli bir karar aldı.

Şehirde huzur ve asayişin sağlanması için yoğun bir şekilde çalışan Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden, güvenliği sağlama ve olası provokasyonların önüne geçme amacı polis ekiplerine verilen talimatta şehirde dışarıda yürüyen tüm şüpheli şahısların, tek başına bile olsalar, gözaltına alınması yönünde talimat verildiği belirtildi. 

Diğer yandan gözaltılar sebebiyle nezareti dolan polis karakolları ise Melikgazi, Kocasinan, Talas ilçelerinde bulunan polis karakollarının nezaretlerini ve askeriye nezaretleri kullanacaklar.

Tüm vatandaşlarımızı devletimizin ilgili birimlerinin uyarılarını dikkate almaları, kurallara uymaları, provokasyonlara alet olmamaları konusunda önemle uyarıyoruz

Toplum güvenliği için sorumlu yayıncılık anlayışı gereği, mahkemenin verdiği yayın yasağı nedeniyle şehirde yaşanan olaylar internethaber sitemizde yayınlanmamaktadır.