Flaş! İYİ Parti'de adaylar netleşiyor. İşte o isimler

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti'nin Kayseri adaylarının belli olduğu öne sürüldü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Flaş! İYİ Parti'de adaylar netleşiyor. İşte o isimler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılmasının planlanan yerel seçimlerde Kayseri’den hangi isimlerin başkan adayı olacağı merak ediliyor. Cumhur İttifakı’nın ortak aday çıkaracağı Kayseri’de muhalefet partilerin ise seçimde kimlerle nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmezliğini koruyor. 

Diğer yandan genel seçimlere Millet İttifakı çatısı altında giren İYİ Parti, seçim sonuçlarının ardından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklamıştı. İYİ Parti’nin Kayseri merkezdeki adaylarının belli olduğu öne sürüldü. Kulis bilgilerine göre başkanlık seçiminde yarışacak isimlerin listesi belli oldu. Son rötuşlar yapıldı. İddiaya göre İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis üyeliği yaptığı dönemde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Kazım Yücel olacak. İYİ Parti’nin meclis üyeliğinden gelen bir diğer adayı ise Sedat Kılınç… Başarılı iş insanını İYİ Parti’nin Melikgazi Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna açıklayacağı belirtiliyor. İYİ Parti’nin önceki dönem Kocasinan İlçe Başkanlarından Yurdaer Şahin’in ismi ise Kocasinan Belediye Başkan adaylığı için zikrediliyor.

İşte İYİ Parti’nin o listesi:

Büyükşehir Belediyesi: Kazım Yücel
Melikgazi Belediyesi: Sedat Kılınç
Kocasinan Belediyesi: Yurdaer Şahin
Bünyan Belediyesi: Erhan Özhan 
Develi Belediyesi: Songül Özdemir
Yahyalı Belediyesi: Mustafa Balcı
Felahiye Belediyesi: Ali Dinçer Kuzugüden
Özvatan Belediyesi: Halil İbrahim Çağrı