Flaş! Gözbaşı'na cevap Asbaşkan Açıkalın'dan geldi

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın '9.5 milyon euro menejerlik bedelini belgesiyle ispatlayın, yapamazsınız çünkü bu da niceleri gibi yalan' açıklamasına cevap Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Flaş! Gözbaşı'na cevap Asbaşkan Açıkalın'dan geldi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kulübün eski başkanı Berna Gözbaşı döneminde menajerlere ödenen 9,5 milyon Euro'luk açıklaması sonrasında Berna Gözbaşı sosyal medya üzerinden cevap vermişti. Berna Gözbaşı'nın açıklamasına ise cevap Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın'dan geldi.

Başkan Çamlı, kulübün eski başkanı Berna Gözbaşı döneminde menajerlere ödenen 9,5 milyon Euro'luk miktara dikkat çekerek, "Benim toplam ödediğim menajerlik parası 2 transfer döneminde 317 bin Euro. Bu kulüpte 2,5 yılda ödenen menajerlik parası 9,5 milyon Euro arkadaşlar. Herkes ahlakıyla otursun, bu kulübe daha fazla ihanet etmesin" açıklamasında bulunmuştu.

Başkan Çamlı'nın bu açıklamasına Berna Gözbaşı ise "Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! 9.5 milyon euro menejerlik bedelini belgesiyle ispatlayın, yapamazsınız çünkü bu da niceleri gibi yalan. Dürüst olup başarıya odaklanalım." açıklamasıyla cevap vermişti.

Berna Gözbaşı'nın açıklamasına ise cevap Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın'dan geldi. Açıkalın, "Tamda anlatmak istediğimiz bu iş de. Daha nereye ne kadar ödediğinden haberin yok.. Yönetemedin zarar verdin." dedi.