Flaş gelişme! Kayseri'nin Melikgazi Kaymakamı değişti!

Resmi Gazetede atamam kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan karara göre Melikgazi Kaymakamı Kayseri'den gidiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Flaş gelişme! Kayseri'nin Melikgazi Kaymakamı değişti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kayseri'nin Melikgazi ilçe Kaymakamı Bülent Karacan, Kayseri'den gidiyor. 

Flaş gelişme! Kayseri'nin Melikgazi Kaymakamı değişti!

İşte Karacan'ın yeni görevi

Tokat, Erbaa Kaymakamlığını yürütmekte iken, 14.07.2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Melikgazi Kaymakamlığına atanan 1975  Nevşehir Kozaklı doğumlu Bülent Karacan, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olurken, yerine ise Aydın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy atandı.

Flaş gelişme! Kayseri'nin Melikgazi Kaymakamı değişti!

İşte Kayseri Melikgazi'nin yeni Kaymakamı Arısoy

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine atanan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, 1969 yılında Manavgat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. 1992 yılında Van Kaymakam Adayı olarak görevine başladı ve sırasıyla Kırşehir-Boztepe, Kastamonu-Daday, Kars-Digor, Edirne-Enez, Bingöl Vali Yardımcılığı, Batman Vali Yardımcılığı, Tokat Vali Yardımcılığı, Trabzon-Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Antalya-Muratpaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 1. Derece Kadrolu Nazilli Kaymakamlığına atanmış 03.09.2019 tarihinde görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.