Flaş gelişme! Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde flaş atama kararı. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin yerine Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni müdür atandı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Flaş gelişme! Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde önemli bir değişiklik yaşandı. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin yerine Milli Eğitim Bakanlığı'nda Milli Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Coşkun Esen atandı.

Flaş gelişme! Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü değişti

2023 yılının Ocak ayında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik görevini, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'ye devretti. 1 buçuk yıl sonra Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü yeniden değişti ve Bahameddin Karaköse'nin yerine Coşkun Esen atandı.

Coşkun Esen kimdir?

Sinop'un Ayancık ilçesinde doğan Coşkun Esen, ilk ve orta öğrenimini Sinop’ta tamamladıktan sonra lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde aldı. Yüksek lisansını ise Dumlupınar Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Eğitim kariyerine 1995 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa'da öğretmen olarak başlayan Esen, memleketi Sinop’a tayin olduktan sonra burada çeşitli öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu.

2003 - 2012 yılları arasında Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü yapan Esen, ardından Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Esen, burada yaklaşık altı yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na Milli Eğitim Uzmanı olarak atandı.

Sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Coşkun Esen, evli ve bir çocuk babasıdır.