Flaş gelişme! Kayseri'de eski Belediye Başkanı vuruldu…

Kayseri'nin Sarıoğlan eski Belediye Başkanı ile ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı.. Eski başkanın Kayseri Şehir Hastanesi önünde silahla kendini vurduğu ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Flaş gelişme! Kayseri'de eski Belediye Başkanı vuruldu…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesi eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın (50), vurulduğu ifade edildi. Olayın Kayseri Şehir Hastanesi önünde meydana geldiği ifade edildi. Eski Belediye Başkanı Yıldız'ın iddiaya göre elindeki silahla kalbine sıktığı ve intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ayrıntılar geliyor...

Flaş gelişme! Kayseri'de eski Başkan vuruldu…

Eski Başkan Ali Osman Yıldız, daha önce sık sık olaylarla gündeme gelmişti. 'İftira suçundan' daha önce mahkemece 10 ay hapis cezasına çarptırılan Yıldız, husumetlisi Yusuf G.'yi de tabancayla ayağından vurarak yaralamıştı. Yıldız, aynı zamanda  tutuklu yargılandığı bu davada ev hapsi tedbiri ile de tahliye edilmişti. 

Flaş gelişme! Kayseri'de eski Belediye Başkanı vuruldu…

ALİ OSMAN YILDIZ KİMDİR?
1972 yılında Palas Kasabasında doğdu. İlköğrenimini doğduğu kasabanın ilköğretim okulunda okudu. 1984-87yılları arasında Kayseri Taşçıoğlu Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi aldı. 1994 yılında Kayseri İmam Hatip Lisesini, ardından İlahiyat Yüksekokulunu tamamladıktan sonra , 1995 yılında Kayseri Baldöktü Camii'nda imam hatiplik görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Karpınar Köyü ,Kızılpınar Köyü, Palas Kasabası, Çiftlik Kasabasında görev yaptı. Karaözü Kasabasında İmam hatiplik yaptı. Değişik Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu. Ali Osman Yıldız , evli ve üç çocuk babasıdır.